Medieproduktion

Antagningskod: ESESTME-RYT

Medieproduktion

Detta är en inriktning för dig som är intresserad av att arbeta med digitala medier ur ett estetiskt perspektiv. Du får arbeta med ljud, bilder, digitala uttryck ur olika perspektiv och använda/ skapa digitala produkter. Vi kommer att bjuda in dig till ett färdighetstest där du kommer att få visa vad du kan i tre uppgifter:

1. Du skall förbereda ett arbetsprov i form av ett porträtt i valfri teknik. Det kan vara fotografi, teckning/målning, film, ljudproduktion eller text.

2. Du ska också ta med ett exempel på ett eget projekt/arbete som du har gjort. Vi kommer att titta på och analysera dina arbeten tillsammans.Ta med ditt arbete på en hårddisk eller ett USB-minne. Har du teckningar/målningar eller utskrivna fotografier går det bra att ta med dem.

3. Den sista delen av mötet kan du inte förbereda dig för, men vi kommer att leda dig genom det momentet.

Eleverna på medieproduktion har under sin utbildning en personlig bärbar Mac-dator med bl. a Adobe Suite för installerat.

Om du har frågor eller undrar om något i anvisningen som du tycker känns otydligt då kan du kontakta Patrik Erikson. Patrik är ansvarig för Rytmus sökningar i Sthlm och svarar gärna på dina frågor.

Administratör: Patrik Eriksson patrik.eriksson@rytmus.se  Tel: 08-555 862 60

Tänk på att vara på plats i god tid så att du hinner registrera din ankomst i elevreceptionen på plan E.