Medieproduktion

Antagningskod: ESESTME-RYT

Medieproduktion

Detta är en inriktning för dig som är intresserad av att arbeta med digitala medier ur ett estetiskt perspektiv. Du får arbeta med ljud, bilder, digitala uttryck ur olika perspektiv och använda/ skapa digitala produkter. Vi kommer att bjuda in dig till ett färdighetstest där du kommer att få visa vad du kan i tre uppgifter:

1. Du skall förbereda ett arbetsprov i form av ett porträtt i valfri teknik. Det kan vara fotografi, teckning/målning, film, ljudproduktion eller text.

2. Du ska också ta med ett exempel på ett eget projekt/arbete som du har gjort. Vi kommer att titta på och analysera dina arbeten tillsammans.Ta med ditt arbete på en hårddisk eller ett USB-minne. Har du teckningar/målningar eller utskrivna fotografier går det bra att ta med dem.

3. Den sista delen av mötet kan du inte förbereda dig för, men vi kommer att leda dig genom det momentet.

Eleverna på medieproduktion har under sin utbildning en personlig bärbar Mac-dator med bl. a Adobe Suite för installerat.

Tänk på att vara på plats i god tid så att du hinner registrera din ankomst i elevreceptionen på plan E. Du som bor i Stockholms län anmäler dig på Gymnasieantagningens hemsida www.gyantagningen.se och du som bor utanför Stockholm ansöker till Rytmus via gymnasieantagningen i din hemkommun. Du får sedan en kallelse till ditt färdighetstest per brev. Under ditt färdighetstest träffar du både lärare och elever som kommer att göra sitt bästa för att du ska få en positiv upplevelse av testet.

Du som söker till Rytmus blir kallad till en färdighetstest som ligger under veckorna 11 & 12. I kallelsen får du info om exakt datum och tid.

V.g kontakta Emelie Rösler för mer info.

08 555 862 60 eller  0766 47 06 11, Emelie.rosler@rytmus.se

Välkommen till Rytmus