×
 

Hoppa till innehållet

En del av AcadeMedia

Rytmus ingår i AcadeMedia – Sveriges största utbildningsföretag. Det ger oss en trygghet och stabilitet. Rytmus är en friskola och vi kontrolleras och godkänns av Skolinspektionen.

AcadeMedia bedriver verksamheter i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Under ett år går 60 000 förekolebarn och elever samt 80 000 vuxenstuderade i någon av AcadeMedias verksamheter. AcadeMedia har 16 000 medarbetare och över 500 förskolor, skolor och vuxenutbildningsenheter, i Sverige, Norge och Tyskland.

Här kan du läsa mer om Academedia.

Snabbfakta

Antal skolor:: 700
Startades:: 1996

  Vill du veta mer om Rytmus?

  • Om Rytmus

   På Rytmus alla skolor är det passionen för musik som förenar både elever och lärare.  Här möts eleverna av en inbjudande, kreativ och utvecklande miljö där musik och studier är i fokus.

   En elev sjunger och spelar bas.
  • Efter Rytmus

   Vi älskar musik och tror på den som utvecklande, förenande kraft och pedagogiskt verktyg. Med hjälp av det vill vi utveckla eleverna med fokus på studieresultat, inför vidare studier eller framtida karriär.

   Tre elever står i korridoren och leer mot kameran.
  • Kvalitet

   Som en del av det systematiska kvalitetsarbetet sammanfattar varje rektor årligen det gångna verksamhetsåret avseende mål, resultat, analyser och strategier i skolans kvalitetsrapport.

   Lärare hjälper elev i ett klassrum.