Borlänge

Tillsammans skapar framtidens skola

Vårt mål är att alla elever ska vara nöjda med sitt val av skola, att vi har hög trivsel och goda studieresultat. När elever lämnar Rytmus Borlänge efter tre år ska de känna och ha upplevt att de lärt sig och utvecklades mer än vad de trodde var möjligt. Vi kommer att jobba hårt och ha väldigt roligt tillsammans.


Rytmus erbjuder unika möjligheter

Rytmus Borlänge är det självklara gymnasievalet för alla ungdomar som vill få möjlighet att växa inom det estetiska området och bli självständiga, reflekterande och kreativa människor.  Vårt mål är att våra elever når högsta möjliga akademiska och sociala utveckling. Att välja att studera hos oss är det självklara gymnasievalet för elever som vill växa inom flera olika områden.

Anna Ek, rektor Rytmus Borlänge

SMS:a mig om öppet hus

Stämningen på Rytmus får inte riktigt plats i bilder och ord. Du kan förstås läsa hela hemsidan, men om du kommer trivas vet du först när du kommit hit. Därför bjuder vi in dig till Öppet hus. Under Öppet hus får du höra livemusik och träffa elever som visar dig runt på skolan. Och så kan du fråga lärare, studievägledare och rektorn allt det där som inte gick att googla. Kom hit på Öppet hus. Ingen vet bättre än du hur du kommer att trivas här.

Fyll i formuläret ovan så skickar vi en påminnelse via sms.

Vilken gren väljer du?

Estetiska programmet anpassat för dig


Prova-på-dag

Vill du testa att vara gymnasieelev på Rytmus för en dag? Vi erbjuder alla elever som vill börja på Rytmus att göra ett besök för att få uppleva skolan.