logo-rytmus

Ansök

Så här söker du till Rytmus Borlänge

Du som bor i Dalarnas län anmäler dig på Gymnasieantagningens hemsida och du som bor utanför Dalarna ansöker till Rytmus via gymnasieantagningen i din hemkommun. Du får sedan en kallelse till ditt färdighetstest per brev. Under ditt färdighetstest träffar du både lärare och elever som kommer att göra sitt bästa för att du ska få en positiv upplevelse av testet.

Vår ambition är att din sökning till Rytmus skall bli en så positiv upplevelse som möjligt så därför är det viktigt att du tänker på att förbereda dig till din sökning till Rytmus på bästa sätt.

Färdighetsprov på Rytmus

Under färdighetsproven kommer du som sökt till oss att kallas till en halvdag då du får visa dina musikaliska färdigheter, men också träffa elever, lärare och andra sökande. Dagen är till för att vi ska veta var du befinner dig på din musikaliska resa, och ser lite olika ut beroende på vilken inriktning du söker.

Ett meddelande om den exakta tiden kommer att skickas till dig en vecka innan provtillfället. Vår ambition är att din sökning till Rytmus ska bli en positiv upplevelse och därför är det viktigt att du förbereder dig på bästa sätt.

Anmäl dig till färdighetsprov nedan.

Ange vald inriktning och vilket/vilka instrument du söker. (sång är också ett instrument). Glöm inte att klicka på skicka.

 E-post: Förnamn: Efternamn: Mobilnummer:
Vald gren ex. musikproduktion: Instrument 1: Instrument 2:
Instrument 3:
Instrument 4:
Jag vill få relevant information från Rytmus. Rytmus kommer inte att lämna vidare min personliga information. Jag kan avregistrera mig när som helst..

 

Ansökan Rytmus fördighetstest
Så här söker du till Rytmus Stockholm

Byte till Rytmus under pågående läsår

Om du vill byta skola till Rytmus Borlänge så är du välkommen att mejla ditt intresse. Om det finns plats på den inriktning du är intresserad av, så kommer du att kallas till ett antagningstest. Vi behöver din nuvarande studieplan innan du kan antas.