×
 

Hoppa till innehållet

Rytmus Musik­gymnasium Malmö

Välkommen till Rytmus musikgymnasium Malmö! Här finns det inga gränser för hur långt du kan nå. Hos oss blir du utmanad av erfarna lärare, både musikaliskt och studiemässigt. Intresset för musiken för oss alla samman och skapar en fin gemenskap.

En elev blundar medan hon sjunger i en mikrofon under en konsert.

Vi flyttar till Malmö Kreativa Campus

Sommaren 2025 flyttar vi på Rytmus till ett nytt gymnasiecampus – Malmö Kreativa Campus på Tuborgsgatan 2 i centrala Malmö. Här får vi helt nya lokaler, musikstudios och scener.

OM OSS

 • Clinics

  Clinics är gästspel och föreläsningar med artister, musiker och andra verksamma inom branschen. På så sätt får du lära dig om branschen, av branschen.

  En elev i en studio tittar i kameran och spelar bas.
 • Live Night

  Live Night är Rytmus årliga musikfestival som arrangeras av eleverna i årskurs 3. Det är en kväll fullspäckad med uppträdanden, show och fantastisk musik.

  En elev sjunger och spelar bas.
 • Högskolebehörighet

  Estetiska programmet ger grundläggande högskolebehörighet. Efter Rytmus kan du studera vidare på högskola och universitet mot en mängd olika yrken.

  Lärare hjälper elev i ett klassrum.

Våra grenar

Här kan du läsa det Estetiska programmet med inriktning Musik. Alla våra grenar ger grundläggande högskolebehörighet.

Besök oss

Välkommen till oss! Det bästa sättet för att se om Rytmus Malmö är skolan för dig är att besöka oss. Vi anordnar öppna hus både på höst- och vårterminen där du får se våra lokaler, prata med elever och lärare och känna på Rytmusandan.

Tre elever håller om varandra och leer mot kameran utomhus.

Clinics och nyheter

Se alla Clinics och nyheter