Träffa
oss!

Öppet hus

29 januari 2020

18-20

Barkgatan 8, Malmö

4 maj 2020

18-20

Barkgatan 8, Malmö

Stämningen på Rytmus får inte riktigt plats i bilder och ord. Du kan förstås läsa hela hemsidan, men om du kommer trivas vet du först när du kommit hit. Därför bjuder vi in dig till Öppet hus. Under Öppet hus får du höra livemusik och träffa elever som visar dig runt på skolan. Och så kan du fråga lärare, studievägledare och rektorn allt det där som inte gick att googla. Kom hit på Öppet hus. Ingen vet bättre än du hur du kommer att trivas här.

Barkgatan 8

Karta

Ring: 040-10 72 80 eller mejla oss: info.malmo@rytmus.se om du har några frågor till kring ditt besök.

 

 

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus via SMS.

Välkommen till oss på Rytmus Malmö

Det är verkligen inte lätt att välja gymnasium 2020. Det finns så många program och skolor för dig att titta närmare på och med tanke på det är vi superglada att du hittat hit till Rytmus Malmös. Hur kan vi då underlätta för dig i ditt val? Förutom att tipsa dig om att följa ditt hjärta och verkligen välja något du brinner för, så vill vi också uppmana dig att besöka många öppna hus. Att vara på skolan, känna in miljön, träffa personal och elever är verkligen att bra sätt att bli mer säker på om en skola är något för dig.

 

Så, varmt välkommen till oss på öppet hus. Kom själv eller ta med dig kompisarna och hela tjocka släkten. Alla är välkomna!

 

/Josefin Knagg
Rektor Rytmus Malmö