logo-rytmus

Öppet hus

Varmt välkommen!

 

Torsdag 28 oktober 2021 – Öppet hus 18.00-20.00

Onsdag 1 december 2021 – Öppet hus 18.00-20.00

Lördag 5 februari 2022 – Öppet hus 12.00-14.00

Tisdag 3 maj 2022 – Öppet hus 18.00-20.00

Upplev Rytmus

Vi ser så fram emot att få träffa er på Öppet hus! Genom att besöka oss får ni träffa lärare, elever, ställa era frågor och ta en titt på våra fina lokaler. Det går inte att sätta ord på eller beskriva stämningen hos oss. Ovan kan ni se vilka datum vi kommer att hålla öppet hus.

 

Har du inte möjlighet att komma på något av våra öppna hus kan du kika på vårt digitala öppet hus.

 

Vi hoppas såklart att vi kan hålla fysiska öppna hus men vi kan behöva ställa om till digitala varianter eller göra besöken bokningsbara för att begränsa antalet om läget ändras igen. Håll utkik här på vår webbsida för att hålla er uppdaterade om vad som gäller.

 

Du kan också alltid kontakta oss med dina frågor på info.malmo@rytmus.se eller 040-10 72 80.

 

Varmt välkommen till oss på Rytmus i Malmö!


Välj med hjärtat

Det är verkligen inte lätt att välja gymnasium 2021. Det finns så många program och skolor för dig att titta närmare på och med tanke på det är vi superglada att du hittat hit till Rytmus Malmös. Hur kan vi då underlätta för dig i ditt val? Förutom att tipsa dig om att följa ditt hjärta och verkligen välja något du brinner för, så vill vi också uppmana dig att besöka många öppna hus. Att vara på skolan, känna in miljön, träffa personal och elever är verkligen att bra sätt att bli mer säker på om en skola är något för dig.

 

Så, varmt välkommen till oss på öppet hus. 

 

/Josefin Knagg
Rektor Rytmus Malmö

Kolla in skolan hemifrån

Följ med på en rundvandring i våra lokaler på Rytmus Malmö! Ta en kaffe, luta dig tillbaka och låt  våra elever Theo och Caroline visar dig runt.