×
 

Elever på Rytmus Malmö

Vår skola

I en gammal tidningshall på Barkgatan fick vi 2010 möjligheten att bygga en helt ny skola från grunden. Kvarteren kring oss är fullspäckade med kultur. Bland våra grannar hittar du scenerna på Babel, Inkonst och Grand, såväl som Folkets Park, spelföretaget Massive, och biografen Panora – vilket öppnar för många spännande samarbeten.

Rytmus ligger tio minuters promenad från station Triangeln, ett stenkast från Möllevångstorget. Malmö är en av Sveriges hetaste musikstäder och en bra grogrund för eleverna, som ofta är ute och spelar.

Uppträd live

På Rytmus ska alla få chansen att stå på scen. Under dina tre år hos oss kommer du att få utvecklas som musiker, spela konserter, åka på turné, och ta del av Clinics där du träffar artister som håller dig uppdaterad på vad som händer i musikbranschen. Under ditt tredje år har du även möjlighet att starta ditt eget UF-företag.

Rytmusandan

På Rytmus Malmö lär du snabbt känna din klass och personal på skolan, och när eleverna själva beskriver skolan pratar det ofta om den fina gemenskap som finns här. Vi brukar kalla det för Rytmusandan.

Antal elever på skolan

180

Livenights

110

Antal genomförda Livenights på samtliga Rytmus skolor – vår egna musikfestival

Vanliga frågor

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om vår skola. Har du andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.