Anmäl
dig!

Boka in en Personlig visning!

Nu kan vi erbjuda er en personlig visning som är ett alternativ till elev för en dag som vi i dagsläget inte kan genomföra. Under besöket kommer du ha möjlighet att få se våra lokaler, studio och vår musikutrustning samt ställa dina frågor om skolan och våra program till personalen. Vi skräddarsyr besöket utifrån dina önskemål, så informera oss om vad du är intresserad om att veta! Då vi flyttar till nya lokaler i augusti 2021 så har vi endast möjlighet att visa våra nuvarande lokaler fysiskt, om vi vill se våra nya lokaler så kan vi visa dessa digitalt.

 

 

Hur bokar jag in mig?

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret nedan eller maila info.orebro@rytmus.se så hör vi av oss till dig och bokar in en tid. Du kan också ringa oss på 019-18 17 50. För att göra besöket tryggt för er och oss tar vi max emot två personer per sällskap.

 

 

Information med anledning av covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Rundturen på skolan kommer anordnas enligt de regler och riktlinjer som finns. Vi ber dig att inte besöka oss vid minsta symptom.