Träffa
oss!

Öppet hus

VI HOPPAS KUNNA ERBJUDA FYSISKT ÖPPET HUS SENARE I VÅR

Alla är välkomna på Rytmus Örebro men just nu ska vi vara extra rädda om varandra och vi skiftar därför från ett ordinarie öppet hus till digitalt i November. 

På ett vanligt ”fysiskt” öppet hus får du få träffa lärare, elever och höra härlig musik live på skolan. Även om det är svårt att beskriva den fantastiska stämningen här på distans, så ska vi göra vårt bästa och vill gärna att du tittar in på vår digitala öppet hus-sida. Tveka heller inte att mejla mig om du har några frågor om skolan och hur det är att vara elev här hos oss: malin.hussmo@rytmus.se 

Information med anledning av covid-19
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Våra öppna hus kommer hållas enligt de regler och riktlinjer som finns. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om ändringar kring öppet hus för just vår skola.

Pst, vi ska flytta till ett nytt campus HT2021 vid Behrn Arena! 😊

Påminn mig inför öppet hus

Fyll i formuläret ovan så skickar vi påminnelser inför öppet hus.

Välkommen till Rytmus Örebro!

Det är verkligen inte lätt att välja gymnasium. Det finns så många program och skolor för dig att titta närmare på, och med tanke på det är vi superglada att du hittat hit till Rytmus Örebros webb. Hur kan vi då underlätta för dig i ditt val? Förutom att tipsa dig om att följa ditt hjärta och verkligen välja något du brinner för.

/Malin Hussmo rektor Rytmus Örebro