Träffa
oss!

Öppet hus

Varmt välkommen till oss på Rytmus i Göteborg. På öppet hus kommer du få träffa lärare, elever och få höra härlig musik. Det går inte att sätta ord eller beskriva stämningen hos oss. Kom gärna förbi under några av våra öppna hus. Vi ser fram emot att träffa dig! Tveka heller inte att mejla mig om du har några frågor om skolan och hur det är att vara elev här hos oss: jennie.bubach@rytmus.se

Med anledning av COVID-19 genomförde vi ett digitalt VIP-event VT2020, om du missade livesändningen – se hit.

Lite längre ner kan du se våra lokaler i 3D. 😊

22 oktober 2020

18-20

Postgatan 5

23 januari 2021

11-14

Postgatan 5

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus via SMS.

Välkommen till Rytmus Göteborg

Det är verkligen inte lätt att välja gymnasium. Det finns så många program och skolor för dig att titta närmare på, och med tanke på det är vi superglada att du hittat hit till Rytmus Göteborgs webb. Hur kan vi då underlätta för dig i ditt val? Förutom att tipsa dig om att följa ditt hjärta och verkligen välja något du brinner för, så vill vi också uppmana dig att besöka många öppna hus. Att vara på skolan, känna in miljön, träffa personal och elever är verkligen att bra sätt att bli mer säker på om en skola är något för dig.

Så, varmt välkommen till oss på öppet hus. Kom själv eller ta med dig kompisarna och hela tjocka släkten. Alla är välkomna!

/Jennie med personal på Rytmus Göteborg