Trygg
miljö

Välkommen till Rytmus Borlänge

Mitt mål är att alla elever ska vara nöjda med sitt val av skola, att vi har hög trivsel och goda studieresultat. När elever lämnar Rytmus efter tre år ska de känna och ha upplevt att de lärt sig och utvecklades mer än vad de trodde var möjligt. Vi kommer att jobba hårt och ha väldigt roligt tillsammans.

Anna Ek, rektor

På Rytmus kan allt hända

Under din tid på Rytmus kommer du att få vara med om många olika upplevelser. Det är allt  ifrån uppträdande på skolan och externa framträdanden samt medverkan på konserter och event.

I årskurs tre gör eleverna på Rytmus en musikfestival som heter LiveNight. Här får eleverna användning för det som de har lärt sig under åren genom att skapa en egen akt. De flesta eleverna gör det som sitt gymnasiearbete.

Eleverna i årskurs 3 är inte bara artister utan även arrangörer under festivaldagarna. Under planeringsperioden, som är under en termin, startas därför olika produktionsgrupper som tillsammans planerar och ansvarar för att festivalens genomförande skall bli lyckat.

Jag är glad och stolt över att få starta upp och leda Rytmus i Borlänge. Mitt mål är att alla elever ska vara nöjda med sitt val av skola, att vi har hög trivsel och goda studieresultat.

- Anna Ek, rektor

Kontakta vår rektor

Anna Ek anna.ek@rytmus.se

Telefon: 070-525 12 89