logo-rytmus
mobile-image

PLAY TOGETHER

Välkommen till oss

Den här sidan är för dig som redan sökt till oss inför hösten  och redan nu längtar efter mer information om skolan och skolstarten. Längre ner berättar vår rektor Lars mer om vad som kommer hända i augusti när vi drar igång. Men kanske vill du innan dess veta mer om hur vi jobbar på Rytmus och vilka program vi har?

 

Rytmus är gymnasiet för dig som vill utveckla din musikalitet tillsammans med andra samtidigt som du skaffar dig högskolebehörighet. Hos oss får du alla möjligheter att att följa din egen väg med dörrarna öppna mot högskola och musikbransch. Miljön på skolan är också en viktig del av gymnasiet, lokalerna, utrustningen och stämningen ger dig förutsättningar att lära och att bli utmanad musikaliskt.

 

Våra lärare jobbar kreativt mellan olika ämnen, de är personliga och engagerade i just din utveckling och många har lång branscherfarenhet. Dessutom kommer du älska våra ”Clinics” där du regelbundet får möta spännande artister från olika delar av världen öga mot öga. Allt för att du ska lära och inspireras – här och nu.

Våra program

Vill du börja hos oss?

Vi har fortfarande platser kvar på våra program! Är du intresserad av att söka till oss? Kontakta då rektor Lars som kommer att hjälpa dig: lars.ljungman@rytmus.se

 

Om du vill se steg för steg hur antagningen fungerar och hur du ändrar ditt val under sommaren så finns mer information hos gymnasieantagningen.
Vi som skola tar över antagningen till hösten.

 

 


Till dig som valt oss

Hej på dig nya etta, så kul att du har sökt till vår skola! Nu när du är en av oss vill vi ge dig lite mer information om när vi börjar och vad du kan förvänta dig. Först och främst, den 1 juli är antagningen klar och du kan gå in och tacka ja till utbildningen på antagningswebben. Första dagen i skolan är den 16 augusti.

 

Din första tid på skolan kommer innehålla många sociala inslag för att du ska lära känna dina nya klasskompisar, och få känna på Rytmus-andan mellan alla elever på skolan. Den här tiden är viktig och det är många minnen och vänskapsband som skapas, ta tillfället i akt och njut av ditt nya liv på gymnasiet.

 

Den första tiden på skolan är viktig och det är många minnen och vänskapsband som skapas, ta tillfället i akt och njut av ditt nya liv på gymnasiet. Vi längtar tills vi kan genomföra Clinics och andra roliga aktiviteter under din tid hos oss. Vi lovar att du kommer få uppleva en riktigt härlig och utvecklande tid hos oss! 😊

/ Lars Ljungman, rektor på Rytmus

Ta en digital rundtur

Rytmus Stockholm ligger i Sickla, Nacka. 10 min från Slussen med kollektivtrafik. Flera gymnasieskolor finns i området, samt ett stort utbud av kultur, shopping och andra verksamheter. Du kan ta en rundtur i våra lokaler här!