WE'LL COME TO YOU

DIGITALT ÖPPET HUS

Hej alla härliga blivande Rytmuselever! Vi hade ju sett fram emot att få träffa er, uppträda för er, visa er skolan och mingla på Livenight Sveriges största musikfestival med och av gymnasieelever. Nu har ju den här våren har ju tyvärr visat sig bli annorlunda och därför därför vill vi tänka utanför boxen.

 

 

Om ni inte kan komma till oss, får vi komma hem till er. Den 4 maj strömmade vi genom era datorer och mobiler och höll i ett digitalt öppet hus. Då kunde ni kunna träffa oss digitalt, lyssna på lärare, ställa era frågor, och vi bjöd även på lite musik.

/Lasse, personal och elever på Rytmus Stockholm

Program livestream

 


Kolla in skolan från soffan

Rytmus Stockholm ligger i Sickla, Nacka. 10 min från Slussen med kollektivtrafik. Flera gymnasieskolor finns i området, samt ett stort utbud av kultur, shopping och andra verksamheter. Du kan ta en rundtur i våra lokaler nedan.

3D-tur fullscreen

Glad sommar!

Obs! Inställd clinic p.g.a. inställd turné! Jonathan Johansson gästar Rytmus!

“Skolan har hjälpt oss utvecklas individuellt på våra huvudinstrument”

Hej du som sökt, snart ses vi!

Vi ser så mycket fram emot att få välkomna dig och dina nya klasskamrater i augusti med en konsert som skolans lärare ordnar för er. De första dagarna fokuserar vi i övrigt på att du ska får lära känna dina klasskamrater och dina nya lärare. Första tiden på Rytmus är härlig och vi vet att du kommer ha en spännande och rolig tid hos oss!

Vi ses

/ Rektor Lars Ljungman

Lars Ljungman

Vill du söka till oss?

Vill du söka till oss eller byta till oss? Kontakta då vår administratör Emilie som hjälper dig eller kan svara på dina frågor: emelie.rosler@rytmus.se


Instrument och sång

Inom den här grenen jobbas det också mycket sceniskt, såväl inom den enskilda undervisningen som i gruppsammanhang. I ensemblespelet tränar du inte bara på att spela låtar tillsammans med andra. Du utvecklar också förmågan att kommunicera – med en publik och med dina medmusiker.


Vocalmusiker / Vocalgroup

På grenen vocalmusiker/vocalgroup du lär dig stämmor, intonation, konstnärligt musikaliskt uttryck och fördjupar dina musikteoretiska kunskaper. Du kommer att få chansen att uppträda inför publik, bland annat genom solokonserter, kör-
konserter, konsertkvällar med Vocal groups och medverkan vid större projekt utanför skolan. Livet på Vokalgrenen är fyllt av musik och gemenskap. Och din sång står i fokus!


Singer songwriter

Denna gren ger individuell träning i ett större sammanhang. Du får också skapa musik tillsammans med andra, för olika typer av sammanhang och i alla tänkbara stilar. Det ger dig nya vyer och influenser – även om du redan hittat din egen personliga nisch!


Musikproduktion

På grenen Musikproduktion utvecklar du dina kunskaper i att använda samplers och sequencer i ensemble och studiomiljö. Du lär dig exempelvis inspelningsteknik av akustiska instrument, mixning och mastring. Vi producerar med din dator i moderna musikgenrer. Du gör ljuddesign både på och framför scen som ljudtekniker under våra konsertarrangemang.


Medieproduktion

På Rytmus medieproduktion får du som brinner för att fotografera, filma, illustrera, skriva och arbeta med program som Photoshop, Illustrator, After Effects, Indesign och Premiere din chans att utvecklas. Och alla har naturligtvis tillgång till en egen Mac-dator. Ofta arbetas det i större projekt med musikkoppling. Det är allt från mindre föreställningar till musikfestivalen Live Night.