Clinic med "Emlee" DeMona" från rockbandet Thundermother!

Den 15 Februari 2023

Emlee och DeMona!

Emelie ”Emlee” Johansson och Mona ”DeMona” Lindgren turnérar världen över med rockbandet Thundermother. De är hemkomna från en stor arenaturné i nordamerika som main support till inga mindre än Scorpions. De imponerade på legendarerna och blev inbjudna då Scorpions fortsätter turnén i Europa i maj, varefter de intar de största festivalscenerna själva med Thundermother senare i sommar.

Emelie och Mona är gitarrister i grunden och har båda tagit sig an nya instrument, Emelie trummor och Mona bas. De kommer berätta om utmaningarna det inneburit, men även de många dörrar som öppnats som multiinstrumentalister och styrkan med att vara mångfacetterad. Emelie är utbildad musik- och medialärare på musikhögskolan och jobbar även som låtskrivare vid sidan av bandet. Mona jobbar parallellt som låtskrivare och frilansgitarrist och har spelat med artister som Ola Salo, Peg Parnevik och Ladies got the Blues.

På clinicen kommer Emelie och Mona prata om hur det är att jobba heltid i ett turnérande rockband, berätta om sin resa, inspirera och bjuda på härliga grooves!

Varmt välkomna till Rytmus

Emlee och DeMona från bandet Thundermother.