Singer/Songwriter

Ansökningskod:

ESMUSSW-RYT

Singer/Songwriter

Singer/Songwriter är en inriktning för dig som sjunger och skriver egna låtar och kan kompa dig själv på ett instrument. Vanligast är gitarr eller piano. Du kommer att bli kallad till ett färdighetstest. Läs nedan om de olika momenten.

1. Du skall förbereda en valfri egenskriven låt som du spelar upp. Du sjunger och kompar dig själv. Akustisk gitarr och el-piano finns på plats.

2. De andra delarna av sökningen kan du inte förbereda dig till men vi kommer att leda dig genom de olika momenten.

Tänk på att vara på plats i god tid så att du hinner registrera din ankomst i elevreceptionen på plan E, ev stämma ditt instrument och värma upp rösten så att du är väl förberedd för antagningen.

 

Du som bor i Stockholms län anmäler dig på Gymnasieantagningens hemsida www.gyantagningen.se och du som bor utanför Stockholm ansöker till Rytmus via gymnasieantagningen i din hemkommun. Du får sedan en kallelse till ditt färdighetstest per brev. Under ditt färdighetstest träffar du både lärare och elever som kommer att göra sitt bästa för att du ska få en positiv upplevelse av testet.

Du som söker till Rytmus blir kallad till en färdighetstest som ligger under veckorna 11 & 12. I kallelsen får du info om exakt datum och tid.

V.g kontakta Emelie Rösler för mer info.

08 555 862 60 eller  0766 47 06 11, Emelie.rosler@rytmus.se

Välkommen till Rytmus