Instrument/Sång

Ansökningskoder:

Trummor: ESMUSTR-RYT

Bas: ESMUSBA-RYT

Gitarr: ESMUSGI-RYT

Piano/Keyboard: ESMUSPK-RYT

Blåsinstrument: ESMUSBL-RYT

Sång: ESMUSSÅ-RYT

Du ska framföra en egen vald låt. Du kan använda egen bakrundsmusik (backtrack). Söker du sång kan du också välja att låta oss kompa dig på piano.

Förutom framförandet av din låt ingår också gehörs- och härmövningar i ditt färdighetstest. Du som söker sång och vill ha pianokomp av juryn behöver ha med dig noter/kompskiss på låten i din tonart. Du som söker på instrument | trummor | gitarr | bas | piano/keyboard spelar på de förstärkare, trumset och keyboard vi har i salen.

Tänk på att vara på plats i god tid så att du hinner registrera din ankomst i elevreceptionen på plan E, stämma ditt instrument och/eller värma upp rösten så att du är väl förberedd för vårt färdighetstest.

Du som bor i Stockholms län anmäler dig på Gymnasieantagningens hemsida www.gyantagningen.se och du som bor utanför Stockholm ansöker till Rytmus via gymnasieantagningen i din hemkommun. Du får sedan en kallelse till ditt färdighetstest per brev. Under ditt färdighetstest träffar du både lärare och elever som kommer att göra sitt bästa för att du ska få en positiv upplevelse av testet.

Du som söker till Rytmus blir kallad till en färdighetstest som ligger under veckorna 11 & 12. I kallelsen får du info om exakt datum och tid.

V.g kontakta Emelie Rösler för mer info.

08 555 862 60 eller  0766 47 06 11, Emelie.rosler@rytmus.se

Välkommen till Rytmus