×
 

Hoppa till innehållet

Rytmus Musik­gymnasium Stockholm

Välkommen till Rytmus musikgymnasium Stockholm! Här har vi lång erfarenhet av att utbilda framtida musiker. Oavsett om du vill bli framgångsrik inom musik eller någonting annat så får du tre år av gemenskap, utmaningar och utveckling hos oss.

En elev sjunger och spelar trummor under en konsert.

OM OSS

 • Clinics

  Clinics är gästspel och föreläsningar med artister, musiker och andra verksamma inom branschen. På så sätt får du lära dig om branschen, av branschen.

  En elev i en studio tittar i kameran och spelar bas.
 • Live Night

  Live Night är Rytmus årliga musikfestival som arrangeras av eleverna i årskurs 3. Det är en kväll fullspäckad med uppträdanden, show och fantastisk musik.

  En elev sjunger och spelar bas.
 • Högskolebehörighet

  Estetiska programmet ger grundläggande högskolebehörighet. Efter Rytmus kan du studera vidare på högskola och universitet mot en mängd olika yrken.

  Lärare hjälper elev i ett klassrum.

Våra grenar

Här kan du läsa det Estetiska programmet med inriktning Musik eller Estetik och Media. Alla våra grenar ger grundläggande högskolebehörighet.

Besök oss

Välkommen till oss! Det bästa sättet för att se om Rytmus Stockholm är skolan för dig är att besöka oss. Vi anordnar öppna hus både på höst- och vårterminen där du får se våra lokaler, prata med elever och lärare och känna på Rytmusandan.

Tre elever skrattar tillsammans utomhus.

Clinics och nyheter

Se alla Clinics och nyheter