Stockholm

Stor familjekänsla och en individanpassad skola

Här vill vi att varje elev ska gå ifrån varje lektion med känslan av att ha lärt sig något nytt som eleven kan relatera till och ha nytta av i sitt framtida liv. Varje enskilt möte med lärare oavsett ämne ska vara en utmaning där elevens förutsättningar är plattformen för personlig utveckling.


Rytmus erbjuder unika möjligheter

Rytmus Stockholm ger dig som elev stora möjligheter till samarbeten, både musikaliska och teoretiska då vi har elever på flera inriktningar och fördjupningar, alla specialiserade på sitt område. Vi ser också att de sociala och professionella nätverk som byggs under åren på Rytmus är till stor nytta för våra elever i sina fortsatta karriärer.

Lars Ljungman, rektor Rytmus Stockholm

Öppet hus

Stämningen på Rytmus får inte riktigt plats i bilder och ord. Dessvärre har vi beslutat om att ha digitalt öppet hus istället för fysiskt. Vill du ha påminnelser och information gällandet detta? Fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig.

Fyll i formuläret ovan så skickar vi en påminnelse via sms.

Victor Burgir & Daray Dimmu ” Supermusiker inom metal-världen” gästar Rytmus den 3 feb.!

Clinic med pianisten Mikaela Hansson den 9 november!

Clinic den 9 dec med gitarristen Sebastian Nylund! En clinic om hur du kan använda effektpedaler så att du får ditt optimala gitarr-sound.