Örebro

Förberedda för högre studier och musikutövande

Här vill vi att varje elev skall känna tillit, nyfikenhet och mod att våga utmana sig själv i sitt lärande, växa som människa och nå sin högsta potential. Förutsättningen för det är den trygga och tillåtande miljön som vi skapar tillsammans på skolan.


Rytmus erbjuder unika möjligheter

På Rytmus vill vi göra utbildningen så mycket på riktigt som möjligt. Exempel på detta är våra skolturnéer, konserter och projekt som du får vara en del av under samtliga år på Rytmus. Många av våra lärare arbetar även som musiker och våra elever spelar ofta på olika scener i Örebro.

Malin Hussmo, rektor Rytmus Örebro

SMS:a mig om öppet hus

Stämningen på Rytmus får inte riktigt plats i bilder och ord. Du kan förstås läsa hela hemsidan, men om du kommer trivas vet du först när du kommit hit. Därför bjuder vi in dig till Öppet hus. Under Öppet hus får du höra livemusik och träffa elever som visar dig runt på skolan. Och så kan du fråga lärare, studievägledare och rektorn allt det där som inte gick att googla. Kom hit på Öppet hus. Ingen vet bättre än du hur du kommer att trivas här.

Fyll i formuläret ovan så skickar vi en påminnelse via sms.

Vilken gren väljer du?

Estetiska programmet anpassat för dig


Prova-på-dag

Vill du testa att vara gymnasieelev på Rytmus för en dag? Vi erbjuder alla elever som vill börja på Rytmus att göra ett besök för att få uppleva skolan.

Clinics & News

Ida är en av 20 betydelsefulla personer under 30 för Svensk musik export

Dator som huvudinstrument på Rytmus Örebro

Tidigare Rytmuselev skriver låt till Melodifestivalen