Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till oss!

Hej på dig nya etta, så kul att du har sökt till Rytmus! Nu när du är en av oss vill vi ge dig lite mer info om när vi börjar och vad du kan förvänta dig vid skolstart. Framför dig ligger en höst full av spännande undervisning inom din passion för musik men också en hel massa roliga sociala aktiviteter.

Har du några frågor om skolan innan du ska börja hos oss, tveka inte att kontakta rektor Josefin: josefin.knagg@rytmus.se

Har du trillat in här och vill byta till oss, hör av dig till: josefin.knagg@rytmus.se

Massor att se fram emot

Vi brukar kalla vår gemenskap och härliga stämning på skolan för Rytmus-andan. Den uppnår vi genom att ha flera roliga och sociala aktiviteter för att ni elever ska lära känna varandra bättre.

Nedan beskriver vi våra Clinics och även Live nights som händer på skolan om du är nyfiken på andra aktiviteter som händer på skolan.

Clinics

Det du kan se fram emot längre fram under din utbildning är alla våra Clinics som vi har på skolan. Det är då vi tar in människor från branschen för att föreläsa eller hålla en workshop. På så sätt får du lära dig från erfarna personer men också aktuell information för att utvecklas.

Vad tycker nuvarande elever om Clincs?

”Genom Clinics får man lära sig allt från att hur man ska marknadsföra sin musik, låtskrivares tips när de har skrivkramp och mycket mer. Jag tycker dessa Clinics är väldigt intressanta och jag lär mig av dem.” – Alisha, Si/So-elev.

Live night

I årskurs tre får du möjlighet att vara med på musikfestivalen som vi kallar Live night. Du som elev kommer inte endast uppträda utan hjälpa till back stage med ljud och ljus. Det blir en himla cool kväll där alla elever förbereder och hjälper varandra till att skapa en riktig nice show. I videon nedan visas Live Night från förra året: