logo-rytmus
mobile-image

Digitalt öppet hus

Få koll på oss

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog och exempel på schema för en dag.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: info.malmo@rytmus.se.

Theo och Caroline visar runt på Rytmus Malmö

Följ med på en rundvandring på Rytmus Malmö! Våra elever Theo och Caroline visar runt på skolan!

Elev på Rytmus med hörlurar

PLAY TOGETHER

Bli uppdaterad om vad som händer på skolan genom att göra en intresseanmälan nedan. Om du har frågor går det alltid bra att kontakta oss: info.malmo@rytmus.se

Kolla in skolan från soffan

Rytmus Malmö ligger mitt i kulturkvarteren på Möllan. Här är vi granne med rockklubben KB, kulturskolan och Mazettihuset, Spelföretaget Massiv, Bio Panora och Friskis och svettis. Dessutom ett stenkast från Triangelns och Södervärns tåg och busstationer.  Ta en kaffe, luta dig tillbaka och ta en tur i våra lokaler. Via knappen nedan så kan du gå runt i skolan i 3D.

Gå runt i skolan

Rektor Josefin presenterar Rytmus Malmö!

Här kommer en presentation om vår skola av vår rektor, Josefin Knagg!

 


Rytmusandan

Evelina på Rytmus Malmö berättar om Rytmusandan.


En inblick i undervisningen

Här kommer ett litet urval av små inblickar i vår undervisning!

PS! Ett tips är att följa oss på instagram! Där lägger vi ut vad som händer just nu på Rytmus Malmö.


Live Night

Som sitt sista stora musikaliska projekt på sin utbildning bjuder vår avgångsklass varje år på en kväll fylld av musik. Eleverna väljer själva vad de vill framföra, vilket resulterar i en fantastisk blandning av musikstilar. I år fick vi höra allt mellan gospel, hiphop och instrumental hårdrock när våra treor äntligen fick inta scenen på KB – något de längtat efter i tre år.

Kulturbolaget, i folkmun kallad KB, är en av Malmös mest välkända klubb- och konsertlokaler med ljud och ljus i toppklass. Vi är alltid lika stolta över att se våra avgångselever glänsa på scenen när de avslutar sin utbildning hos oss med en explosiv konsert: Live Night.


Våra program

Estetiska programmet anpassat för dig. Välj gren nedan för att läsa mer om inriktningen.