Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till oss!

Vad kul att du har sökt till oss! Vi vill redan nu välkomna dig varmt till oss på Rytmus i Göteborg. Lite längre ned listar vad du kan förvänta dig av att börja hos oss både på ditt första år och andra roliga aktiviteter. Har du några frågor om skolan innan du ska börja hos oss, tveka inte att kontakta mig, Jennie som är rektor på skolan: Jennie.Bubach@rytmus.se

Rytmus-andan

Den första tiden hos oss vill vi att du ska trivas, genom att du får lära känna din klass. Vi anordnar aktiviteter för att du ska få lära känna din klass med team buildning och olika grenträffar där du träffar elever som redan går på skolan. Vår elevkår är aktiv och arrangerar också olika roliga saker under året.

Clinics

Det du kan se fram emot längre fram under din utbildning är alla våra Clinics som vi har på skolan. Det är då vi tar in människor från branschen för att föreläsa eller hålla en workshop. På så sätt får du lära dig från erfarna personer men också aktuell information för att utvecklas.

Vad tycker nuvarande elever om Clincs?

”Genom Clinics får man lära sig allt från att hur man ska marknadsföra sin musik, låtskrivares tips när de har skrivkramp och mycket mer. Jag tycker dessa Clinics är väldigt intressanta och jag lär mig av dem.” – Alisha, Si/So-elev på Rytmus.

Julkonsert

Live night

I årskurs tre får du möjlighet att vara med på musikfestivalen som vi kallar Live night. Du som elev kommer inte endast uppträda utan hjälpa till back stage med ljud och ljus. Det blir en himla cool kväll där alla elever förbereder och hjälper varandra till att skapa en riktig nice show.

Se filmen från Live night från Rytmus Malmö: