Rytmus
mobile-image

Välkommen till Rytmus

Högskolebehörighet och musik

Gymnasievalet kan vara svårt med tanke på alla valmöjligheter som finns. Men om du älskar musik precis som vi kan Rytmus vara rätt för dig!

 

  • Alla våra linjer ger högskolebehörighet så du kan välja vad du vill göra efter gymnasiet

 

  • Rytmus är full av musik som bidrar till fantastisk stämning

 

  • Här får ditt intresse för musik ta plats och utvecklas

Före detta elev berättar

”Jag rekommenderar Rytmus alla dagar i veckan, speciellt om du inte riktigt vet vad du vill men brinner för musik. Du kommer inte ångra dig och har alltid nytta av det. Skolan blir helt enkelt roligare. Jag hade inte haft lika bra betyg i gymnasiet utan att vara omgiven av musik och att få tillfredsställa min kreativa sida.”

– Agnes, Rytmus student 2015

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan och kom ett steg närmare en gymnasietid full av musik!

När börjar du gymnasiet?
Välj program

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot  program, information om öppet hus och elev för en dag, mässor, antagningen och omval, julhälsningar, sommarhälsningar, händelser, och lediga platser,och behöver lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi behandlar ditt förnamn, efternamn, e-post, mobilnummer, år för gymnasiestart, programval, och datum för öppet hus.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att behandla information om webbplatstrafiken i syfte att samla statistik för utvärdering och ett långsiktigt förbättringsarbete på webbsidan samt marknadsföring kopplad till hemsidan. Du kan läsa mer i vår Cookiepolicy.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Rytmus AB 556464-8979, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307,

Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Om du vill göra någon av dina rättigheter gällande, använd detta formulär.


Elev på trummor vid Rytmus Gymnasium.
Sångare från Rytmus.

Nyfiken på våra utbildningar?

På Rytmus Göteborg kan du läsa estetiska programmet med inriktning musik mot flera olika grenar inom musiken. Klicka dig vidare för att läsa mer om våra utbildningar.