×
 

Hoppa till innehållet
Två elever sjunger tillsammans på Rytmus.

RYTMUS MUSIKGYMNASIUM

Rytmus musikgymnasium finns idag i Borlänge, Göteborg, Malmö, Stockholm och Örebro. Här drivs vi av vår passion för musik samtidigt som alla våra grenar förbereder eleverna för fortsatta studier på högskola och universitet.

OM OSS

 • Clinics

  Clinics är gästspel och föreläsningar med artister, musiker och andra verksamma inom branschen. På så sätt får du lära dig om branschen, av branschen.

  En elev i en studio tittar i kameran och spelar bas.
 • Live Night

  Live Night är Rytmus årliga musikfestival som arrangeras av eleverna i årskurs 3. Det är en kväll fullspäckad med uppträdanden, show och fantastisk musik.

  En elev sjunger och spelar bas.
 • Högskolebehörighet

  Estetiska programmet ger grundläggande högskolebehörighet. Efter Rytmus kan du studera vidare på högskola och universitet mot en mängd olika yrken.

  Lärare hjälper elev i ett klassrum.

Här finns vi

Vi finns i fem städer runt om i Sverige. Gå vidare till din närmaste skola för att läsa mer om den!

EFTER RYTMUS

Elever som gått på Rytmus tar alla möjliga olika karriärvägar efter gymnasiet. Våra tidigare elever är idag allt från jurister, läkare, lärare och designers till melodifestivalvinnare. Vi älskar musik och tror på den som utvecklande, förenande kraft och pedagogiskt verktyg. Med hjälp av den drivkraften vill vi utveckla hela dig som människa med fokus på dina studieresultat, inför vidare studier eller framtida karriär.

En elev håller i en cello och tittar in i kameran.