Rytmus Elevkår

Vilka är vi och vad gör vi?

Vi är en ideell förening som verkar på Rytmus Stockholm. Vår vision är att alla våra medlemmar ska få en så kvalitativ och rolig skoltid som möjligt. Detta genom att göra vårt yttersta för elevernas trivsel och välmående, genom lobbying, bildning, service och event. Vi anordnar bland annat insparksfest för de nya ettorna, pressar studentföretag för att få fram de bästa erbjudandena, samt jobbar för att göra skolan till en trevlig plats.

NYHETSBREV MAJ MÅNAD

Hej kära vänner! Nu går vi mot student- och sommarlovstider. Vi i nya styrelsen jobbar för fullt och har massa spännande saker på gång!

Vecka 19 var vi i styrelsen på utbildning och lärde oss massa tips och trix av Henrik som jobbar på Sveriges Elevkårer. Vi blev alla superinspirerande och är verkligen peppade på att fortsätta vårt styrelsearbete. Nu till helgen ska några representanter från styrelsen åka på UPPTAKT som är evenemang under tre dagar för olika elevkårer i Sverige. Det ska bli superkul!

På plan två har vi gjort om hela kårtavlan. Där kan ni finna lite info om oss, vad det finns för olika rabatter samt lite om våra föreningar på skolan. Under sektionen “medlemmar” är ni varmt välkomna att sätta upp posters för olika gig och evenemang (dock inte LIVENIGHT-posters då det är omöjligt för alla att på plats och vi vill vara rättvisa).

Vi håller på att även fixa en brevlåda där ni kommer kunna skriva till oss i kåren med motioner och ideér om hur vi kan arbeta för att främja saker på skolan och även om vill engagera er i kåren på olika sätt.

Snart närmar sig även en ​SLUTSKIVA​! Den kommer äga rum den 13 juni kl 22.00-03.00 på Bergmans! Så ni som är över arton är varmt välkomna att komma att dansa och fira alla älskade studenter. Det kommer säljas biljetter för 150 kr styck både förköp och i dörr. Mer info snart på våra sociala medier!

Vi vill även passa på tacka Isaac Toll Wood för ett fint styrelsearbete som Trivsel- och Trygghetsansvarig som nu har valt att lämna styrelsen. Vi vill då passa på att välkomna Alexander Harvey på denna post detta verksamhetsår!

Hej så länge och ta hand om er!

Rytmus Stockholm Elevkårsstyrelse #kramfrånstyrelsen