Välkommen till ”Öppet hus”!

2017. Torsdag den 26 januari kl.18.00-21.00.

2017. Lördag den 4 februari kl.12.00-15.00.

2017. Onsdag den 10 maj kl.18.00-21.00.

På ”Öppet hus” får du möjlighet att träffa elever och personal från våra olika inriktningar/grenar. Rektor och studievägledare informerar och svarar på frågor. Rytmus elever erbjuder en guidad tur på skolan. Du får även möjlighet att lyssna på live musik och ta del av olika elevprojekt.

Välkommen

 

Här hittar du läsårstider»

Rektorns hälsning!

Hej och välkomna till ett nytt läsår!

Så många spännande saker på gång! Vi öppnar en ny gren Vokalmusiker/Vocal group, vi  får nya lokaler och vi har äntligen fått möjlighet att ge alla elever en dator eller iPad vilket underlättar vårt pedagogiska uppdrag i stort och vårt arbete med Google Apps for Education .

Vi är nu ca 630 elever och ca 70 medarbetare och är genom detta den skola i Sverige som har flest elever som går på estetiska programmet. Fantastiskt!

Vi ser tillbaka på ett jättebra år. Vi hade skolinspektionen på besök i februari då de genomförde sin huvudmannagranskning och de hade inte något att anmärka på vår skola. Vi är glada för det förstås då det är viktigt att veta att staten tycker att skolan fungerar korrekt utifrån skollag och andra föreskrifter.

Vi gläds även åt att vårens medarbetarenkät visade en stor ökning rörande medarbetarnas trivsel och välbefinnande. Vår elevenkät visade som vanligt mycket höga siffror rörande trivsel, attraktivitet och rekommendationsgrad. Så kul!

Vi tar oss gärna an utmaningen att bevara eller i bästa fall höja resultaten på ovanstående mätningar under året som kommer.

Håll utkik på vår hemsida! Det kommer hända jättemycket rörande clinics och konserter detta år!

Väl mött!

Lars Ljungman, rektor på Rytmus Stockholm

 

Vokalmusiker/Vocal group!

Tänk att få sjunga i den lilla ensemblegruppen såväl som i den stora maffiga kören.

Detta blir möjligt när du väljer Vokalmusiker/Vocal group!

One Direction (Vocals only)  ”You and I”

Är du den som är med och skapar ”The new One direction”?

Läs mer 

Medieproduktion

 

Michael JacksonSoulMix

Läs allt om Live Night 2016

På årets Live Night-blogg hittar du presentationer av årets akter, reportage från rep och massor av fina affischer. Bloggen produceras av våra medietreor som tar med dig på en resa bakom kulisserna på Rytmus uppskattade musikevenemang som går av stapeln den 24-25 maj.

Läs mer om Live Night