medium-web_i0a2064

Kristian Linde, Rytmus Stockholms specialpedagog, föreläste för kollegor från några av Stockholms större estetiska program!

Vårterminen har startat! Första veckan inleddes med studiedag för lärarna, då vi fick besök av kollegor från några av Stockholms större estetiska program. På dagordningen stod gemensamma diskussioner om ämneskompetens och frågor om extra anpassning och stöd och stimulans. Föreläste gjorde Kristian Linde, Rytmus Stockholms specialpedagog.

Kristians föreläsning manade till eftertanke kring vad som egentligen är viktigast i skolans värld, utifrån perspektiv som lärande, delaktighet och motiverande omständigheter. Tack Kristian och alla deltagande skolor för en spännande start på terminen.

 

” Vi gratulerar Linnéa Tannergen från Vokalmusiker-linjen”!

26735542_1987321884855816_2025130127_o

” Vi gratulerar Linnéa Tannergen från Vokalmusiker-linjen som fått rollen som Liesl i musikalen Sound of Music! Premiär den 10/2, och sedan går föreställningen på Intiman i Stockholm hela våren. Grattis! ”

 

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss på våra ”Öppna hus”. Nedan ser du datum och tider.

To 25/1. Kl.18.00-21.00.

Lör 3/2. Kl.12.00-15.00.

To 3/5. Kl.18.00-21.00.

Vår blås/slagverksorkester hälsar dig välkommen i entrén. Du får en guidad tur av Rytmus elever som visar och berättar om skolan. Du får möta representanter från elever, elevkåren, lärare, studievägledare, elevhälsa och rektor som berättar om hur det är att studera på Rytmus.

Prova på-dag på Rytmus

Nu har du möjlighet att prova på att vara elev på Rytmus under en skoldag. Du får uppleva hur det är att ”på riktigt” vara elev hos oss. Det du behöver göra är att kontakta vår elevadministratör Patrik Eriksson så hjälper han dig att hitta en dag som passar dina önskemål. Kontakta Patrik Eriksson på mejl: info.rytmus.sthlm@rytmus.se

 Hjärtligt välkommen

 

Studenten på Rytmus

Möt några av våra lärare»

Här hittar du läsårstider»