Rytmus proudly present!

Att studera på Rytmus. Möt elev & lärare som berättar om att lyckas med sina studier på Rytmus. Välj Sång”, ”Sing/Song” eller ”Vocal-Group”!

 

 

Välkommen till ”Öppet hus” 2017! Onsdag den 10 maj kl.18.00-21.00.

På ”Öppet hus” får du möjlighet att träffa elever och personal från våra olika inriktningar/grenar. Rektor och studievägledare informerar och svarar på frågor. Rytmus elever erbjuder en guidad tur på skolan. Du får även möjlighet att lyssna på live musik och ta del av olika elevprojekt.

Välkommen

Studenten på Rytmus

 

 

Personal Rytmus 2016
Rektor Lars Ljungman

– Hej Lasse, rektor på Rytmus. Vad är den viktigaste information nu våren 2017, som du vill att de som funderar på att söka till Rytmus ska veta?

– Jag vill att de ska veta att Rytmus enbart har det estetsika programmet på gymnasiet, att vi har inriktningarna musik och estetik och media samt att bägge dessa inriktningar är högskoleförberedande. En vanlig missuppfattning är att estetiska programmet är ett yrkesprogram men så är det inte. Vi har varit högskoleförberedande sen den nya läroplanen kom för gymnasiet 2011. Elever som tar studenten på Rytmus har rätt att söka en mängd utbildningar på universitet och högskolor.

– Är det något mer som du tycker att det är viktigt att veta?

– Ja, att Rytmus är en fantastisk skola för ungdomar med estetiska intressen vare sig det är inom sång, ensemblesång, instrumentspel, musikproduktion, låtskrivande, foto, film och journalistik.

Möt några av våra lärare»

Här hittar du läsårstider»