MENU

Författare:
Daniel Hambre
Taggar:
Mattias ”Ümit” Yilbar Norgren
Postad i:
Clinic, Örebro
Öppen Clinic & Öppet Hus!
1 februari, 2016

Öppen Clinic i Örebro!!!

Välkommen till Rytmus Örebro den 8/2! Vi bjuder in alla blivande gymnasieelever till en clinic med beatboxaren Mattias ”Ümit” Yilbar Norgren. Under kvällen har vi även öppet våra lokaler och rektor, lärare och nuvarande elever finns på plats för att svara på dina frågor. Vi finns på Karlsgatan 30 på väster i Örebro.
Mer info om artisten finns längre ner.

17.00, Clinic

17.30, Öppet hus

Varmt välkommen!

//
Bild red

Den före detta Rytmuseleven Mattias ”Ümit” Yilbar Norgren kommer till Rytmus Örebro den 8 februari och bjuder på clinic om beatbox.

Mattias har redan hunnit med mycket! Beatboxat hiphop med personer som Behrang Miri och Shazaam till att battla dj:s som Rob ”Boom” Waatz och battla andra beatboxare. Han har även beatboxat med Acapella-grupper, bland annat The Real Group, och varit med och gästat med personligheter som Babsan, kompat åt Robert Wells och en mängd andra artister. Han har även gjort clinics på allt ifrån ungdomsgårdar, universitet och forum för lärare och professorer.

Mattias kommer att dela med sig av sina kunskaper till de som vill lära sig och berätta om sina erfarenheter som beatboxare i musikbranschen.

Mattias ”Ümit” Yilbar Norgren hälsar att han är ”superpepp” på att göra detta! Det kommer att bli fett!

Hjärtligt välkommen till Rytmus Mattias!