Om skolan

Du som tänker börja på Rytmus har gett dig själv möjligheten att odla ditt musikintresse samtidigt som du håller dörren öppen för alla möjliga studie- och yrkesbanor. Under dina tre år på Rytmus är du klasskamrat med framtidens musiker och artister men även framtidens jurister, journalister, brandmän och entreprenörer. På Rytmus vill vi göra utbildningen så mycket på riktigt som möjligt. Exempel på detta är att du varje år är på turné och under ditt tredje år på skolan använder du dig av alla dina kreativa verktyg för att starta ditt eget UF-företag.

Hos oss träffar du också inspirerande artister och gästföreläsare. Eftersom Rytmus Malmö är en liten skola så lär du snabbt känna dina skolkamrater och lärare. Många som går på skolan slås snabbt av hur bra kontakt man får med lärarna och hur engagerade de är. Hör gärna av dig om du vill komma och hälsa på eller vill veta mer om skolan. Vi ses till hösten!

Byggt från grunden

I en gammal tidningshall på Barkgatan fick vi för ett par år sedan möjlighet att bygga en helt ny skola från grunden. Här kan du se en virtuell visning av våra lokaler.»

Rytmus ligger tio minuters promenad från station Triangeln, ett stenkast från Möllevångstorget. Med 150 musikelever är skolan en mötesplats med stark gemenskap, eleverna kallar det ”rytmusandan”. Malmö är Sveriges kanske hetaste musikstad och en bra grogrund för eleverna, som ofta är ute och spelar. Utbildningen är anpassad efter hur musikbranschen utvecklas och efter vad som krävs av en yrkesverksam musiker eller medieproducent idag.

malmo_tjejer

 

malmo_keyboard