Alla är välkomna att ansöka till Rytmus i Borlänge

Oavsett vilka förkunskaper du har så är du mycket välkommen att söka till Rytmus. Du söker till oss via din hemkommuns gymnasieantagning.

På Dalarnas elevintag finns vi just nu inte med på deras riksrekryterande lista i dexter utan bara i den på skolor i Dalarna och Hälsinglands kommun. Detta kommer att korrigeras inför omvalsperioden.

Färdighetsprov på Rytmus!

Under färdighetsproven kommer du som sökt till oss att kallas till en halvdag då du får visa dina musikaliska färdigheter, men också träffa elever, lärare och andra sökande. Dagen är till för att vi ska veta var du befinner dig på din musikaliska resa, och ser lite olika ut beroende på vilken inriktning du söker.

Ett meddelande om den exakta tiden kommer att skickas till dig en vecka innan provtillfället. Vår ambition är att din sökning till Rytmus ska bli en positiv upplevelse och därför är det viktigt att du förbereder dig på bästa sätt.

Anmäl dig till färdighetsprov nedan.

Ange vald inriktning och vilket/vilka instrument du söker. (sång är också ett instrument). Glöm inte att klicka på skicka.E-post:

Förnamn:

Efternamn:

Mobilnummer:


Vald gren ex. musikproduktion:

Instrument 1:

Instrument 2:
Instrument 3:
Instrument 4:
Jag vill få relevant information från Rytmus. Rytmus kommer inte att lämna vidare min personliga information. Jag kan avregistrera mig när som helst..