Författare:
tony.borg@rytmus.se
Taggar:
Postad i:
Musik, Nyheter, Stockholm
Rytmus elever arrangerar en föreställning på Boulevardteatern i Stockholm!
25 april, 2017

affisch-bsv

Linnea Dänsel, Lova Sönnerbo och Sofie Andersson (alla i 14E) arrangerar föreställningen ”Barnen som visslade” som går av stapeln den 7 maj på Boulevardteatern i Stockholm!

Syftet med kvällen är att sprida kunskap om engagemang angående konflikten som pågår i Kongo Kinshasa (Demokratiska Republiken Kongo). Det är världens dödligaste konflikt men får extremt liten plats i media. På plats under kvällen har vi PMU, Falling Whistles, Yennenga Progress, Swedwatch och Kvinna till Kvinna som kommer att berätta som situationen i landet samt om deras verksamhet. Vi har även personer som tidigare har bott och är uppväxta i DR Kongo som kommer att berätta om sina erfarenheter. Utöver det kommer musikern Edo Bumba att uppträda, mat bandet Les Ceraphins och teatergruppen Vi_Jana som består av personer som är nyanlända i Sverige (från DR  Kongo).
Rytmus önskar Linnea, Lova och Sofie
ett stort lycka till


 • Författare:
  tony.borg@rytmus.se
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Musik, Nyheter, Stockholm
  Clinic i höst med Ingrid Hägglund, före detta Rytmus-elev och jurist!

  ingrid-hagglund-bild

  Ingrid Hägglund gick Rytmus singer/songwriter-linje och gick ut skolan 2007. Efter det studerade hon juridik på Stockholms Universitet och därefter har hon i flera år arbetat som bolagsjurist på ett musikbolag och arbetar fortfarande med att skriva och producera musik.

  Tack vare sin särskilda kunskap inom musikproduktion och komposition har Ingrid förvärvat en unik kompetens på upphovsrättens område, och i synnerhet inom musikjuridik. Ingrid har arbetat mycket med exempelvis licensfrågor, musikanvändning för TV, reklam, YouTube och förhandlingar med förvaltningsorganisationer som STIM och SAMI, artisters och producenters rättigheter osv. Hon ser mycket fram emot att komma till Rytmus och dela med sig av sina erfarenheter som upphovsperson och sin värdefulla kunskap som jurist i musikbranschen.