Författare:
Eva Appelgren
Taggar:
Lyssna på svenska artisten Timas covers av Miguels ”Coffee”, Major Lazers ”Lean On”
29 oktober, 2015

De senaste tre åren har Tima koncentrerat sig på att färdigställa sina studier vid :rytmus musikgymnasium varifrån hon tog studenten 2014. Läs mer»

 

  • Författare:
  Eva Appelgren
  Taggar:
  Postad i:
  Göteborg
  Öppet hus i Göteborg den 22 oktober kl. 18-21
  19 oktober, 2015

  Öppet_hus_GBG • Författare:
  Eva Appelgren
  Taggar:
  Göteborg Gymnasiedagarna Gymnasiemässa
  Postad i:
  Göteborg
  Nu är vi igång!! ‪#‎gymnasiedagarna2015‬
  13 oktober, 2015

  Gymnasiemässan 2015 • Författare:
  Eva Appelgren
  Taggar:
  Postad i:
  Göteborg
  Hallå där… …Wiktoria Johansson, låtskrivare, artist och tidigare elev på Rytmus Göteborg

  Wiktoria Johansson Rytmus

   

  1. Du har ju flyttat till Stockholm efter studenten i våras. Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv just nu?

  Alla dagar är olika, ibland är det jobb och ibland är man bara hemma och tar det lugnt. Men jag skulle säga att en dag för mig här i Stockholm ser ut på så sett att jag går upp så att jag är inne vid studion där jag spelar in och skriver låtar vid 10 tiden. Jag är där tills vi är klara. Om vi bara spelar in sång så tar det inte alls lång tid men skriver jag låtar kan det ibland bli sent på kvällen vi är klara och ibland är vi klara redan runt 17-tiden eller så.
  Efter studion går jag till gymmet och tränar, framför allt kondition så att jag ska orka hålla ut på scen när jag uppträder. Efter det åker jag hem och sätter på någon mysig film haha.

  2. Vad har du för grejer på gång den närmsta tiden?

  Just nu spelar jag in ganska mycket i studion och sitter i sessions där vi skriver låtar vilket är jätteroligt. Det är mycket på gång och mycket jag tyvärr inte kan prata om men det är bara att hålla utkik så kanske något kommer upp snart… Vill man ha en inblick i mitt liv är det bara att följa mig på Instagram @wiktoriajohansson och Twitter @WiktoriaVJ-där går det inte att missa något!

  3. Vad tänker du när du ser tillbaka på dina tre år på Rytmus i Göteborg och är det något du t.o.m saknar?

  När jag tänker tillbaka på mina tre år på Rytmus så tänker jag först och främst att de gick otroligt snabbt. Det känns som jag började på Rytmus för några veckor sedan och likaså tog studenten. Samtidigt känns det som att det var flera år sedan. Jag hade tre väldigt bra år på Rytmus för jag träffade otroliga människor, lärare och vänner. Självklart var inte allt en dans på rosor men så är det när man är tonåring haha.

  Jag kommer alltid minnas mina tre år på Rytmus som något speciellt. Jag kom till en ny skola och en ny stad och skapade på något sätt ett nytt liv och det var en stor förändring för mig, men jag lärde mig mycket och fick mig många goda skratt men framförallt många goda vänner. Rytmus är en underbar skola och gemenskapen som finns där är något unikt som inte finns på många skolor. Man får vara sig själv och man blir accepterad för det. Jag saknar Rytmus, hur skulle inte kunna göra det efter att jag hade så otroliga tre år där. Jag var en av dem som alltid stannade kvar efter jag slutat för att bara umgås med folk eller göra annat men jag var alltid där och där kände mig trygg.

  Det är en förändring att gå från det och att alltid ha vänner runt om sig till att flytta till Stockholm och egentligen inte ha någon. Jag har vänner här absolut men inte på samma sätt. Jag har i alla fall turen att ha min syster här uppe så lite familj har jag vilket jag är otroligt tacksam över. Är också tacksam över Rytmus. Tack för att ni gav mig tre fina år som jag aldrig kommer att glömma!