Författare:
Sara Lignell
Taggar:
Dirty Loops
Postad i:
Clinic, Göteborg
-DIRTY LOOPS-
29 september, 2014

dirty-loops-1

Vi är stolta och glada när vi presenterar läsårets andra clinic. Redan nu på tisdag får vi besök av inga mindre än Dirty Loops!! Jonah och Henrik kommer exklusivt till oss på Rytmus innan de åker vidare för soundcheck inför den utsålda konserten på Pustervik. Bandet har redan upptäckts av storheter som Desmond Child och Dallas Austin och Andreas Carlsson som efter att ha sett videon till deras version av Lady Gaga’s ”Just Dance” omedelbart signade bandet som låtskrivare och artister till sitt nybildade managementbolag. ”Just Dance”, deras första video som de släppte november 2010, blev en enorm youtube-hit utan någon som helst promotion nådde den 100 000 views och delades 10 000 gånger på facebook redan inom två månader.

 

Dirty Loops är en svensk powertrio som skruvar popmusik på ett sätt som aldrig gjorts förut. Vännerna och musikerna Jonah (sång och keyboard), Henrik (Bas) och Aaron (trummor) har alla helt unika individuella färdigheter som bidrar till ”Dirty Loops-Soundet” som ger moderna hits ett helt nytt ljudlandskap med studsiga beats, intressanta nya harmonier men fortfarande med melodin i fokus som bärs fram av Jonahs fantastiska, omfångsrika röst.
-Tisdag 30/9 14.30 E5- • Författare:
  Mattias Forsvall
  Taggar:
  Billy Sheehan
  Basisterna till clinic med Billy Sheehan!
  22 september, 2014

  På tisdag 23/9 åker basisterna med lärare, från Malmö, till Rytmus Stockholm för att gå på clinic med baslegenden Billy Sheehan! Vi är grymt taggade!

  Billy S 2

    • Författare:
  Sara Lignell
  Taggar:
  Ted Russel Kamp
  Postad i:
  Clinic, Göteborg
  Clinic med Ted Russel Kamp
  18 september, 2014

  På onsdag 24/9 får vi finbesök på Rytmus! Vi drar igång clinic-säsongen med Ted Russel Kamp från Los Angeles. Ted är låtskrivare, basist och producent. Han turnerar flitigt både som soloartist och med andra band och han har också ett förlagskontrakt i Nashville där han har skrivit hundratals låtar som används av artister runt om i världen. Han undervisar också på Musicians Institute (MI), Hollywood i just låtskriveri.

   

  Clinicen är i första hand öppen för våra Singer/Songwriter-elever i alla årskurser men i mån av plats så är alla välkomna!

   

  -Onsdag 24/9 klockan 14.40 i E5-

   

  www.tedrussellkamp.com • Författare:
  Eva Appelgren
  Taggar:
  Postad i:
  Göteborg, Om Rytmus
  Vi håller tummarna för Mikaela Samuelsson och Jennie Thellberg
  16 september, 2014

  Mikaela och Jennie har tidigare studerat på Rytmus i Göteborg och båda är vidare till Idols kvalvecka.

  Här kan du läsa artikeln om Mikaela i GP»

  Här kan lyssna på ett inslag om Jennie i Sveriges Radio»

  Kör så det ryker!