Författare:
Sara Lignell
Taggar:
Solala
Postad i:
Clinic, Göteborg
Clinic med vokaltrion Solola
29 januari, 2014

Solala är vokaltrion från Göteborg som  via YouTube och Facebook nått runt jorden med sina versioner av kända artisters låtar. Den 5 februari besöker de Rytmus.

Solalabild1

Allt började när tre kompisar i ett kök en kväll bestämde sig för att sjunga någonting ihop och tillsammans gjorde ett a cappella-arr med hemmagjorda slagverksinstrument på Evert Taubes ”Pepita dansar”. Nu, nästan två år senare, har gruppens videos setts av hundratusentals människor över hela världen, de har synts i offentliga sammanhang som Rockbjörnen 2013 på Gröna Lund och till deras första turné i höstas sålde tusentals biljetter slut på nolltid. • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Göteborg
  Singer/Songwriter-föreställning
  20 januari, 2014

  Jag_ar • Författare:
  Sara Lignell
  Taggar:
  Postad i:
  Göteborg
  Öppet hus
  4 januari, 2014

  Den 18 januari vill vi bjuda in till Öppet hus på Rytmus i Göteborg. Oavsett om du är förälder/elev som funderar över ditt gymnasieval eller om du går här idag är du välkommen.

  Öppet Hus

  Vi bjuder på musikalisk underhållning, workshops från våra musikproduktion- och mediaelever, möjlighet att prata med lärare och elever, rundvandring på skolan och infoträffar om skolan och inte minst en rejäl djupdykning vad som gäller om färdighetsproven. 11.00 slår vi upp portarna och håller öppet fram till 15.00. Varmt välkomna! • Författare:
  Sara Lignell
  Taggar:
  Postad i:
  Göteborg
  Välkomna tillbaka till en ny termin
  2 januari, 2014

  orebro_kulturhuset

  Torsdagen den 9 januari börjar vårterminen på Rytmus. Ditt schema hittar du här på hemsidan. Vi ser fram emot en minst lika lärorik och givande termin som vi haft under hösten! • Författare:
  Sara Lignell
  Taggar:
  Postad i:
  Göteborg
  Tack alla elever för fantastiska konserter!
  1 januari, 2014

  Tjejer sjunger

  Höstterminen på Rytmus avslutades med två konserter på Stora Teatern. Årskurs 3 gav sig på sex av de stora legenderna inom musiken, medan årskurs 1 och 2 bjöd på en klassisk julkonsert.