Författare:
Bengt Eriksson
Taggar:
Postad i:
Clinic, Stockholm
Clinic 3/2 | Johan Landqvist
31 januari, 2014

Johan_Landqvist

 

För Rytmus Stockholms pianister i aulan kl 15-17. Övriga elever i mån av plats. Johan har de senaste 20 åren etablerat sig som en av Sveriges och Skandinaviens mest anlitade Kompositörer, Arrangörer, Kapellmästare, Crossover-Dirigenter och Musiker. Ses bl a på tv som kapellmästare i programmet ”Så ska det låta”. Mer om Johan. • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Övernattning på Rytmus Stockholm
  29 januari, 2014

  Fredag 31:a januari-lördag 1 februari anordnar elevrådet på Rytmus Stockholm en övernattning på skolan. Plan 2 är öppet hela natten och de elever som vill sover över. Under fredagskvällen kommer det bland annat att ordnas jamsessions, film och lekar. Elevrådet bjuder på snacks och läsk. Övernattningen är självklart alkohol- och drogfri och lärare kommer att finnas på skolan under hela övernattningen. • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Rytmus Stockholm + Musikhögskolan i Piteå
  24 januari, 2014

  Rytmus Stockholm inleder samarbete med Musikhögskolan i Piteå. Samarbetet planeras innebära undervisning i Musikhögskolans regi i Rytmus Stockholms lokaler vad gäller högskolekurser som t ex Musikproduktion, Musikdata och Låtskrivande. Vi på Rytmus Stockholm är naturligtvis oerhört glada över detta och mer information kommer att publiceras så snart detaljerna i överenskommelsen är klara. • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Rytmus Stockholm på facebook
  23 januari, 2014

  Sent omsider finns nu även Rytmus Stockholm på fb där kommer vi att lägga upp aktuella händelser som vi hoppas ska intressera er. Vi hoppas helt enkelt att ni ska gilla det ni ser och läser så varför inte kolla nu :) • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic 21/1 | Så ska det låta
  21 januari, 2014

  Dags igen för bandet från TV succén Så Ska Det Låta att gästa Rytmus Stockholm. Vi hälsar kapellmästare Johan Landqvist och hans eminenta medmusikanter hjärtligt välkomna tillbaka tis 21 januari kl 16 i Aulan.

   

  SSDL_2014 • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic 20/1 | Petra Ahlmark
  20 januari, 2014
  Petra Ahlmark Svartvit 1 Petra Ahlmark

  Petra Ahlmark är sångerska och gitarrist och har under åren specialiserat sig på Bossa Nova från Brasilien. Hon har inspirerats av den rytmiska, melodiska och lågmälda spelstilen och framför repertoar från 30-talets sambasånger, 50 och 60-talets kända bossa nova-kompositörer och sånger av modernare brasilianska bossa nova artister. Hon kommer berätta om hur bossa novan kom till som stil och visa exempel på de grundläggande rytmiska spelstilarna på gitarr. Om du vill höra mer kan du ladda ner P2 dokumentären Bossa Novan i Sverige och lyssna på intervju och musik med Petra Ahlmark här. • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic 22/1 | Mia Hana Hansson

  Mia Hana Hansson

   

  Clinic med Mia Hansson för åk3 i kursen Entreprenörskap på nya scenen på plan 2. Mia föreläser om att planera, organisera och genomföra festivaler. • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic 27/1 | Roland Ebert

  sthlm_Roland_Ebert

   

  Föreläsning för Mediaproduktion åk1-3 måndag 27/1 kl 13-14. Roland Ebert kommer från Stageacademy och föreläser om att arbeta med event och kommer att berätta om metoder att mäta resultat av ett projekt, samt hur man kan arbeta för att nå framgång med eventarbete. Roland har i 13 år arbetat med projektering runt byggnation, visningar och mässor. Idag arbetar Roland som ljusarkitekt, säljare och projektledare. Föreläsning – Så kan du mäta resultatet av ett event – Hur når man upp till kundens förväntan – Vilken väg ska jag ta med min verksamhet

    • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic 5/2 | Urban Näsvall
  16 januari, 2014

  urban-nasvall-150x150-jpg

   

  Clinic med Urban Näsvall – Production Manager – Sweden Rock Festival – på nya scenen plan 2 onsdag 5 februari kl för elever åk3 i kursen Entreprenörskap. Urban föreläser om att planera, organisera och genomföra festivaler. • Författare:
  Bengt Eriksson
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic 6/2 Aulan | Choco Canel

  Bild Choco Canel

   

  CHOCO CANEL is a DJ, club organizer, band booker and producer based in Stockholm running the company COCO TRANSISTOR. Clinicen vänder sig främst till Media Production och Singer/Songwriter, övriga i mån av plats.