Författare:
Webbredaktör
Taggar:
Postad i:
Stockholm
Premiär | Rytmus kammarkör
22 november, 2013

Julkonsert i Maria Magdalena kyrka torsdag den 5 december 2013 kl 19 under ledning av Ulrika A Rosén, piano. Premiärkonserten med kammarkören innehåller julmusik, gospel, gammalt och nyskrivet för kör och solister. Välkomna! FRI ENTRÈ! • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Öppet Hus i Nacka 27/11

  100608_0636

   

  Missa inte Öppet Hus på Rytmus i Kunskapsgallerian i Nacka. Vi håller öppet tillsammans med tre andra gymnasieskolor, alla med unika profiler.

  Välkommen ons 27/11 mellan 18:00-21:00!

  Karta • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Lisette 21-22/12 på Farsta Teater
  16 november, 2013

  Lisette.pdf

   

  Ett gymnasiearbete av och med elever ur åk3 – Musikalen Lisette spelas på Farsta Teater i Farsta 21 December kl 18:00 och 22 December kl 14:00. Två skepp, en strid och en älskad systers mystiska död – En spännande och fartfylld musikal där spöken, tragiska öden och sjungande sjöfarare möts på ett stormigt hav för att göra upp en gång för alla.

   

  Presentation av musikalen: På ett hav långt bort finner man de två ärelystna ätterna Rostanos och Da Capos som i sekel legat i en ständig fejd med varandra – en fejd höljd av mysterier och oförklarliga händelser. När ingen sida vill ge med sig och maktkampen eskalerar till en sista strid väljer en ung man från Da Capos att stå upp mot sin familj och försöka ändra familjernas öden. Utan någon att vända sig till söker han nu ett slut på de bittra relationerna släkterna emellan och får på sin resa oväntad hjälp från ett oväntat håll – Lisette. Medverkande elever: Linnea Gillberg, Moa Fredrikson, William Lingefelt, Tobias Källström, Gustav Hällegård, Arvid Rongedal, Hans Moosberg, Tim Rustas, Filip Jacobsson, Svante Öhberg, Sanna Johansson, Moa Westman, Linda Cummings, Emilia Bjuvgård, Kevin Mörnås Gustavsson. • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Dick Harrisson föreläser om slaveriets historia
  12 november, 2013

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Dick Harrison, professor i historia vid Lunds universitet, gästar oss onsdag 13/11 för att ge en föreläsning om slaveriets historia. Vi är väldigt glada att professor Harrison väljer att återkomma till undervisningen i historia på Rytmus för femte året i rad. • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Kee Marcello på Rytmus Stockholm
  10 november, 2013

  KeeMarcello

   

  Torsdag 14 november gästas Rytmus Stockholm av den legendariske rockgitarristen Kee Marcello. Vi är naturligtvis mycket stolta och glada över att Kee tar sig tid att komma till skolan och dela med sig av sin begåvning. • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Erik Rapp vidare i Idol
  3 november, 2013

  Erik_131022

   

  TV4 var på skolan och filmade idolfinalisten och tillika Rytmuseleven Erik Rapp och ja, vi passade på att ta lite bilder; Erik är vidare i IDOL! Stolt skola gratulerar :) /B • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Skolor på besök
  1 november, 2013

  Sommenbygden

   

  Den 23 okt gästades vi av Sommenbygdens folkhögskola, jazzlinjen, stort tack för det :) Den 11 dec gästas vi av Studiomusikerlinjen på Piteå Musikhögskola.