Författare:
Webbredaktör
Taggar:
Postad i:
Stockholm
Vi är stolta och glada!
19 september, 2013

rapp

 

Vi på Rytmus kan inte påstå att vi är särskilt förtjusta i idoljuryns ibland dryga attityd mot unga. Men oj vad stolta vi blir över våra elever!

 

Under Idols kvalvecka är två nuvarande elever och en har gått på Rytmus i Stockholm. Kolla in dem på TV4:s hemsida om du missat dem. Det är Gustav Bjule, Erik Rapp (på bilden) och Sanne Karlsson. Det vore kul med ett ”rytmus-battle” som idolfinal!!!



 • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic | Jonah Nilsson
  9 september, 2013

  NIlsson_DirtyLoops

   

  Dirty Loops har kallats ett av de riktigt stora fenomenen på Youtube. Med fantastiska tittarsiffror har bandet skapat en sällan skådad hype runt det kommande albumet som släpps under 2014.

   

  Tisdag 17/9 kommer Dirty Loops´ Jonah Nilsson till Rytmus Stockholm för att träffa våra musikproduktionselever. Jonah kommer att visa hur han jobbar när han producerar i Logic t ex arrangera ackord, körer samt olika tekniker för att skruva till sina grymma ljud! Självklart får vi höra den spännande historien om vad som egentligen händer just nu och vad som väntar supertrion i samband med releasen av nya skivan! Jonah gästar Rytmus Stockholm tisdag 17 september 15:30-17:00 ca.

   

  www.dirty-loops.com

  Dirty Loops – artikel



 • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Clinic, Stockholm
  Clinic | Focusrite
  8 september, 2013

  DSC_0194

   

  Onsdag 4 sept träffade musikproduktionseleverna från Rytmus Adrian Hogg och Christer Fehrling från Focusrite som höll i inspirerande diskussioner kring den senaste teknologin för musikstudios.



 • Författare:
  Webbredaktör
  Taggar:
  Postad i:
  Stockholm
  Om nollning
  1 september, 2013

  Rytmus Stockholm tar bestämt avstånd från fenomenet nollning i alla dess former och arbetar aktivt för att våra elever ska göra detsamma.

   

  Om nollning i någon form ändå äger rum så sker det sålunda utan skolans vetskap eller medverkan. Vår syn på mottagande av nya elever innebar i år att skolan och elevkåren anordnade två uppskattade introdagar med bl a konserter och clinics med kända artister och äldre elever för att välkomna alla nya elever in i Rytmus gemenskap. Med andra ord så är ettornas inspark faktiskt redan avklarad